Yapılandırılmış Klinik Sınavına Alınacak Adayların Listesi

Saat 10.00-12.00 Derslikler Binası Prof. Dr. Hakkı BİLGEHAN amfisi

Uygulama sınavı

09 Temmuz 2021

Saat 09.00-17.00 Dekanlık Binası Tıp Eğitimi Anabilim Dalı, Beceri Laboratuvarı ve Simüle Hasta Laboratuvarı

Sınava girecek adayların, sınav saatinden 30 dakika önce sınav salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

SINAVA ALINACAK ADAYLARIN LİSTESİ

KOCABIYIK

KADİR TİMUÇİN

GÜNEREN

SINAVA GİRECEK ADAYLARIN DİKKATİNE:

Sınavın gizliliği ve güvenliği kapsamında sınav binasına hiçbir eşya emanete alınmayacağından adayların sınav binalarına; çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth ve benzeri cihazlar ile; kulaklık, kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, anahtar, anahtarlık, metal para gibi metal içerikli eşyalarla (basit başörtü iğnesi ve ince metal tokalı kemer hariç); her türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla, her türlü takı, plastik ve güneş gözlüğü dâhil cam eşyayla (şeffaf/numaralı gözlük hariç), banka/kredi kartı, ulaşım kartı vb. kartlarla, cep bilgisayarı, saat ve sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla, her türlü kesici ve delici alet, ateşli silah ve benzeri teçhizatlarla,  müsvedde kâğıdı, defter, kitap, ders notu, sözlük, dergi, gazete ve benzeri yayınlar, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlarla; yiyecek, içecek (şeffaf pet şişe içerisinde su hariç) ve diğer tüketim maddeleri ile gelmeleri kesinlikle yasaktır.