Çerez Örnek
canlı destek

Ön Başvuru Sonuçları 2022

Ön Başvurusu Kabul Edilen Aday Listesi 

 

  ADI SOYADI
1 AKIN AYDEMİR
2 ALENA OZATACAN (ELENA NİKOLAVENA STEVANKOVA)
3 BURAK NARİN
4 ELAY CURA ALTINKAYA
5 EMİNE  KOCADAŞ
6 GAMZE ASENA İLKBAHAR
7 HÜSAMETTİN ORAN
8 KEMAL  ÖZENOĞLU
9 KORAY İVAK
10 MEHMET TEVFİK AVAŞ
11 MUHTEREM SENA KILIÇ (İYİBÜKÜCÜ)
12 NEÇİRVAN  YILMAZ
13 PARİSA  BAYATIAN
14 RIDVAN ÖZTÜRK
15 ROJHAT DEMİR
16 SEDA ORTAKAYA
17 YELİZ TAŞ (KORUCU)
18 ZEKİYE NUR MUSACALI
19 ZİYA BAĞCI
20 FİLİZ  ŞEN (DESİSLAVA RALEVA OVCHARAOVA)

 

Sınava girmeye hak kazanan asil adayların aşağıda verilen hesap numarasına 4.200 TL (KDV dahil) sınav ücreti yatırmaları gerekmektedir.

Sınav ücreti;

Ege Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün

T.C.Ziraat Bankası Ege Tıp Şubesi

TR920001001446072168935019  Iban no’lu hesabına yatırılacaktır.

Ücret yatırılırken adayların ad, soyadlarını ve Türk (TC) veya yabancı uyruklu (YU) vatandaşlar için vatandaşlık numaralarını dekonta yazdırmaları gerekmektedir.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ıslak imzalı ön başvuru çıktılarının tarayıcı görüntüsünü veya fotoğrafını ve sınav ücretini yatırdıklarını gösteren dekontun bir örneğini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Fakülte Sekreterliğine 15 Nisan 2022 saat 17.00’ye kadar elden veya  egetipdenklik@mail.ege.edu.tr  e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Belgelerini teslim etmeyen adaylar sınava alınmayacaktır yerine yedek adaylar çağrılacaktır.

 

 

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından Duyuru:

Yapılandırılmış Klinik Sınav: Tıp programlarının denklik işlemleri sürecinde alınan Seviye Tespit Sınavı kararı kapsamında, klinik bilgi, beceri ve yetkinliklerin sınanması amacıyla üniversiteler tarafından yapılan, esas olarak simülasyon, modeller ve standart hastalar üzerinden pratik uygulamaları içeren, yazılı Seviye Tespit Sınavına muadil olan sınavdır.

Yapılandırılmış Klinik Sınav üniversiteler tarafından yazılı (test veya klasik), sözlü, klinik uygulama üzerinden yapılabilecek olup sınavda Temel Tıp Bilimleri ve Klinik Tıp Bilimleri alanından sorular sorulabilecektir.

Sınav kurasında asil listede çıkan veya yedek listeden asil listeye alınan adaylar söz konusu sınava girmedikleri ve geçerli mazeretini Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında bildirmedikleri takdirde sınav hakkını kullanmış sayılacaktır.

 


Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ