canlı destek

ADANUR

ZİYA

BAĞCI

NOT: Sınava girmeye hak kazanan asil adayların aşağıda verilen hesap numarasına 8500 TL (KDV dahil) sınav ücreti yatırmaları gerekmektedir.

Sınav ücreti;

Ege Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün

T.C.Ziraat Bankası Ege Tıp Şubesi

TR920001001446072168935019  Iban no’lu hesabına yatırılacaktır.

Ücret yatırılırken adayların ad, soyadlarını ve Türk (TC) veya yabancı uyruklu (YU) vatandaşlar için vatandaşlık numaralarını dekonta yazdırmaları gerekmektedir.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar ıslak imzalı ön başvuru çıktılarının tarayıcı görüntüsünü veya fotoğrafını ve sınav ücretini yatırdıklarını gösteren dekontun bir örneğini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Fakülte Sekreterliğine 17 Nisan 2023 saat 17.00’ye kadar elden veya  egetipdenklik@mail.ege.edu.tr  e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.

Belgelerini teslim etmeyen adaylar sınava alınmayacaktır yerine yedek adaylar çağrılacaktır.

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ